Hirdetés

Újjászületett a CyberPower brutális játékgépe

A CyberPower játékosoknak szánt, Black Mamba névre keresztelt számítógépének első verziója tavaly nyáron látott napvilágot a Fang sorozat tagjaként. Az új év alkalmából a cég úgy döntött, felújítja a gépet. Ezt rögtön a külső átalakításával kezdte, ugyanis az Cooler Master Storm Sniper házat lecserélte a Corsair Obsidian 800D-jére. A felsőkategóriás, tágas gépházban immár kényelmesebben fér el minden. A rendelésnél egyébként a régebbi házak is kérhetők.

Természetesen a belső sem maradt érintetlenül. Többféle komponens közül is lehet választani a konfiguráció összeállításakor, így lehetőség van Gigabyte, Asus vagy EVGA X58 chipsetes alaplap alkalmazására. A processzor az Intel Core i7-920, 960 vagy 975 EE lehet, ezek 2,66, 3,2, illetve 3,33 GHz-en üzemelnek. Az alacsony hőmérsékleten tartás érdekében mellőzték a léghűtést, és egy Xtreme Hydro folyadékhűtéses rendszerrel helyettesítették. Maximum 24 GB RAM kerülhet a Mambába, ami a legvadabb igényeket is kielégíti.

A videókártya, pontosabban a kártyák is vízhűtést kaptak. A többes szám nem véletlen, a gépbe két Radeon HD 5870-est pakoltak. Emellett még kerülhet bele tizenkettő az egyben kártyaolvasó, Blu-ray optikai meghajtó és DVD-író, SSD-HDD vagy SSD-HDD RAID háttértár-kombináció is. Mindezt egy 1000 wattos Thermaltake táp látja el energiával. Operációs rendszerként a Windows 7 Home Premium 64 bites változata található rajta.

A Black Mamba már megrendelhető három éves garanciával. Az alap, honlap által ajánlott rendszerért mintegy 3779 dollárt kell fizetni, ám a komponensek változtatásával ennél jóval olcsóbbat és persze drágábbat is össze lehet hozni. Aki kíváncsi az egyes konfigurációk áraira, megtekintheti, és akár össze is állíthatja a sajátját a honlapon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés