Hirdetés

Verbatim egerek játékosoknak

Elsősorban játékhoz ajánlja két új egerét a Verbatim. A Rapier V1 és V2 lézeres szenzorának felbontása egyaránt 800 és 3200 dpi között változtatható, az érzékelő másodpercenként 7800 letapogatást végez, aminek köszönhetően elvben nagy rántásoknál is megőrzi pontosságát. Az adatlap szerint a precizitás maximum 20g nagyságú gyorsulás, illetve a V1 esetében 165 cm/s, a V2 esetében 102 cm/s sebesség mellett sem szenved csorbát.

Verbatim Rapier V1
Rapier V1

A Gamer Toolkit szoftver révén lehet programozni az egerek gombjait, melyekhez az egyszerű parancsokon túlmenően komplex makrók is hozzárendelhetők. A beállításokat az egerek saját memóriájába menthetjük el, gombnyomásra három profil között tudunk váltogatni. Az adatátvitel USB interfészen keresztül történik.

Verbatim Rapier V2
Rapier V2

A Rapier V1 mérete 118 x 72 x 44 mm, kilenc gombja közül hét programozható; szokatlan elhelyezésű görgetője mellett gyorstüzelő gombjával hívja fel magára a figyelmet, melynek egy lenyomása három kattintást helyettesít. A Rapier V2 mérete 120 x 74 x 42 mm, nyolc gombja közül hetet láthatunk el egyéni funkciókkal. A kényelmes használat érdekében mindkét modell teflontalpakat kap, és öt-öt darab, egyenként 4,5 grammos nehezéket is adnak hozzájuk, mellyel súlyuk a felhasználó igényei szerint változtatható. A Verbatim a V1-et 34,90, a V2-t pedig 29,90 eurós ajánlott áron dobja piacra, kiegészítőként egy mindössze fél milliméter vastag Rapier Precision egérpadot is mellékel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés