Hirdetés

Testre szabható OCZ egér játékosoknak

Nem újdonság, hogy az OCZ egyéb komponensek és perifériák mellett egereket is kínál, bár beviteli eszközeinek választéka egyelőre nem mondható túl bőségesnek. Igaz, nem is akarja lefedni az összes felhasználási területet, ehelyett kifejezetten a játékosokat igyekszik megszólítani termékeivel. Ezt a szándékot tükrözi már nevében is az új Dominatrix Laser Gaming Mouse, mely lézeres érzékelővel, csúszásmentes, gumis burkolattal és négyirányú görgetővel rendelkezik.

OCZ Dominatrix Laser Gaming Mouse

Az egér szenzora egy másodperc alatt 7080-szor vesz képmintát az alatta lévő felületről, az adatokat pedig az USB porton keresztül másodpercenként 500-szor továbbítja a számítógéphez. Felbontása az x és y tengelyen egymástól függetlenül állítható be 400, 800, 1600 és 2000 dpi értékekre, a maximális kombinált felbontást a gyártó sajátos módon 3200 dpi-ben adja meg. Akárhogy is jött ki ez a szám, az egér minden bizonnyal kellően precíz, erre utal, hogy elvben 114 cm/s-os rántásoktól sem jön zavarba.

OCZ Dominatrix Laser Gaming Mouse

A mellékelt szoftver segítségével a Dominatrix gombjaihoz összetett makrókat is hozzá lehet rendelni, majd az egyes alkalmazásokhoz készített profilok az egér saját memóriájába menthetők. A testre szabás fizikai értelemben is folytatható, hiszen az eszköz aljába kis súlyokat lehet pakolni, összesen legfeljebb 40 grammnyit. Az OCZ hároméves garanciával dobja piacra új termékét.

  • Kapcsolódó cégek:
  • OCZ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés