Hirdetés

A Club 3D Type-C-s dokkolója beleadott apait-anyait

A gyártó univerzális megoldása egyszerre három megjelenítőt képes hajtani 16,2 Gbps-os sávszélességgel, de ennyinél persze nem reked meg a tudása.

A Club 3D egy újabb multifunkciós dokkolóval bővítette kínálatát, aminek a hivatalos megnevezése az igen visszafogott USB Gen2 Type-C Triple Display DP 1.4 Alt mode Smart PD Charging Dock with 120 Watt PSU, de a CSV-1568-as típusjelet talán könnyebb lesz fejben tartanunk.


[+]

A termék egy kalap alá hoz videót, audiót, adatforgalmat, hálózatot, illetve töltést, ugyanis egy USB 3.2 Gen2 Type-C, két USB 3.2 Gen2 Type-A, egy USB 3.2 Gen1 Type-A, egy 100 watt továbbítására alkalmas USB Type-C és egy 5 voltos/2,4 amperes USB Type-A töltőport, két HDMI kimenet, egy DP++ támogatású DisplayPort, egy 15 tűs D-Sub csatoló, egy gigabites Ethernet, egy 3,5 mm-es kombójack, valamint egy Toslink interfész található rajta a 20,5 voltos DC-in konnektoron, továbbá az USB 3.2 Gen2 Type-C/Thunderbolt 3 upstream aljzaton kívül. Ez utóbbihoz természetesen mellékelik a szükséges kábelt, ami jelen esetben 1 méter hosszúságú, a fali adapter pedig 120 wattos, és bónuszként egy kis állvány is jár hozzá.


(forrás: Club 3D YouTube) [+]

A 139 mm magas, 44 mm széles és 90 mm mély, fémházas ketyere január első hetében debütál 240 dolláros ajánlott fogyasztói áron, de a shopbiten már kiszúrtuk őkelmét 198 dolláros előrendelés keretében. Az ízlésesen festő, sokrétű dobozka Windows 10 és inteles Mac OS X operációs rendszerekkel boronálható össze, de az utóbbi esetében csak korlátozott SST (Single Stream Transport) funkció áll a rendelkezésünkre.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés