Hirdetés

Három 4K-s képernyőt hajthat meg egyszerre a VisionTek új, Type-C-s dokkolója

A DisplayLink technológiával közeli viszonyt ápoló modellen öt videokimenet található.

A VisionTek egy olyan dokkolót dobott piacra, ami három 4K felbontású kijelzőt képes meghajtani 60 Hz-es képfrissítési rátával, és Windows, Chrome OS, illetve macOS alól egyaránt használható, beleértve az M1 rendszerchippel szerelt Apple vasakat is.


[+]

A VT7000 névre keresztelt megoldáson két 1.2-es, DisplayLinkes DisplayPort, három HDMI 2.0 kimenet (ezekből az egyik ismeri a DisplayPort alt módot, a másik kettő DisplayLinkes), egy USB 3.1 Gen2 Type-C, egy USB 3.1 Gen1 Type-C, egy USB 3.1 Gen2 Type-A és két USB 3.0 kapu, egy gigabites Ethernet konnektor, valamint egy 3,5 mm-es kombójack állomásozik. Egy említést érdemel, hogy a DisplayLink megfelelő működéséhez le kell töltenünk a drivert a displaylink.com oldalról.


[+]

A Wake on LAN, MAC Address Pass-Through és PXE Boot funkciókat támogató, műanyagházas szerkezet 100 wattnyi energiát tud Type-C-n keresztül leadni, míg a célgéppel való összeköttetés Type-C vagy Type-A csatoló segítségével történik.


[+]

A 370 dollárt kóstáló, 191 mm széles, 85 mm mély és 31 mm magas, 351 grammot nyomó termék dobozából a 130 wattos fali adapteren kívül egy 1 méteres USB Type-C/Type-C, továbbá egy szintén 1 méteres USB Type-A/Type-C kábel hullik az ölünkbe. A garancia 2 évre szól, ám ha a vásárlást követő 30 napon belül nem regisztráljuk a gyártó üdvöskéjét, ez az időtartam 1 évre csökken.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés