Hirdetés

Ultrakeskeny kávájú üzleti kijelzőkkel jelentkezett az LG

Az LG az Amszterdamban megrendezésre kerülő ISE (Integrated Systems Europe) 2011 névre hallgató rendezvényen mutatta be új, közterületi használatra is alkalmas kijelzőjét. Nyilván nem véletlen az időzítés, hiszen elsősorban az üzleti felhasználóknak szánt eszközről van szó. Ez a szegmens a koreai vállalat illetékesei szerint hihetetlen mértékű növekedésnek indult (főleg a 40-49 hüvelykes termékek piaca), vagyis nem véletlen, hogy a most leleplezett készülék is ebbe a kategóriába esik.

LG 47WV30
LG 47WV30

A 47 colos 47WV30 maximum 1366x768 képpont megjelenítésére képes, maximális fényereje pedig 700 cd/m², ami azt jelzi, hogy a kültéri használtban, pályaudvarokon, repülőtereken is képes megállnia a helyét. Összehasonlításképpen otthon, félideális körülmények között a 120 cd/m² is tökéletesen elég. A mindössze 9,2 cm vastag készülék maximális dinamikus kontrasztaránya 50 000:1.

A kialakítás során odafigyeltek arra, hogy a kávák a lehető legvékonyabbak legyenek, hiszen videofal is építhető a kijelzőkből, vagyis ügyelni kell arra, hogy minimális mértékben legyen zavaró a rácsszerkezet. Ennek megfelelően, ha két képernyőt egymás mellé, vagy egymás fölé helyeznek, akkora két keret összvastagsága is csak 6,9 milliméter. A modell rendelkezik beépített médialejátszóval, így elég rádugni egy egyszerű USB háttértárat, és máris lehetővé teszi az azon található tartalmak megjelenítését. Az LG egyelőre még nem szolgáltatott pontos infót arról, hogy mikortól vásárolható majd meg a 47WV30, és azt sem lehet tudni, hogy mennyit kell majd érte fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés