Hirdetés

Hangrendszerekkel erősít a Memorex

A Memorex új hangrendszereket leplezett le, melyek a karácsonyi bevásárlási láz utolsó hullámát lovagolják meg. A Compact Travel Speaker és az Mi4290P jelzésű termékek külföldön már korábban is bemutatkoztak, de hazánkban csak nemrég váltak elérhetővé.

A Compact Travel Speaker egy olyan hangszóró, melynek alkalmazásával a felhasználó bárhol meghallgathatja az iPodon tárolt zenéit. A stílusos termék az összecsukható kivitelnek köszönhetően kis helyen is elfér, így könnyen hordozható. A hangzásvilágról a dokkoló egységbe épített két darab, másfél hüvelykes neodímium hangszóró gondoskodik, az LCD háttérfény és az időkijelzés pedig az elegáns megjelenésért felel.


Memorex Compact Travel Speaker

A készüléken található jack csatlakozó segítségével nemcsak iPod, de más MP3-, illetve CD-lejátszó is használható. A Compact Travel Speaker négy darab AA elemmel dolgozik, ami hozzávetőleg tíz órás üzemidőt biztosít, ám igény esetén működtethető hálózatról is. A termék ajánlott fogyasztói ára 17 990 forint.

A Memorex Mi4290P névre keresztelt megoldás nagyobb mérettel és teljesítménnyel rendelkezik, így a hordozhatóságról le kell mondani, ám a nappali díszítésére tökéletes lehet. A készülék egyaránt használható iPoddal és iPhone-nal, így a felhasználó nemcsak kedvenc zenéit élvezheti, de hívásairól sem fog lemaradni. A 30 wattos teljesítményt nyújtó sztereó hangrendszerrel ellátott készülék az első olyan modell, amely kompatibilis az összes iPhone készülékkel, beleértve az új 3G S-t is.


Memorex Mi4290P [+]

Az Mi4290P digitális FM rádiójának köszönhetően a felhasználó beprogramozhatja kedvenc rádióállomásait, sőt zenehallgatás közben feltöltheti iPod vagy iPhone készülékeit is. Az LCD kijelző segítségével folyamatosan nyomon követhető a dalok címe és előadója, a kiegészítő jack csatlakozóval pedig bármilyen CD-, illetve MP3-lejátszó is csatlakoztatható a készülékhez. A Memorex a termékhez 44 990 forintos fogyasztói árat javasol.

Előzmények

Hirdetés