Hirdetés

Az EVGA újabb X58-as alaplapot jelentett be

Röviddel az első róla szóló hírek megérkezése után az EVGA új alaplapjának hivatalos bejelentése is megtörtént, így az X58 FTW3 hamarosan kapható lesz. A 8+2 fázisú tápellátással rendelkező termék méretes, de passzív hűtéssel van felszerelve, továbbá az LGA1366-os foglalatba várja a processzorokat. Az újdonság kinézete egyébként nagyon hasonló a H55-ös és H57-es lapokéval, azaz a fekete, a fehér és a szürke árnyalatok dominálnak.

EVGA X58 FTW3 [+]
EVGA X58 FTW3 [+]

Az új versenyzőnek hat darab DDR3-as memóriafoglalata van, amikbe 1600 MHz-es modulok is helyezhetőek, a 2.0-s PCI Express x16-os slotból pedig három található rajta, amelyek felhasználásával természetesen két- vagy háromutas SLI, és CrossFireX konfigurációk is kialakíthatók. Csatlakozóit tekintve a termék 3 Gbps-os SATA aljzatból hattal, 6 Gbps-osból pedig kettővel szolgál, de ezeken felül két Gigabit Ethernet portot és két 3.0-s USB-t is fellelhetünk rajta.

EVGA X58 FTW3
EVGA X58 FTW3

Nem maradt le a FireWire aljzat és a 7.1-es hangrendszer sem, továbbá az alaplapon bekapcsoló, reset és CMOS törlő gombok is vannak. A feszültségmérő pontokkal is felszerelt X58 FTW3, természtesen támogatja az EVGA EVbot nevű tuningolást segítő eszközét. Az új megoldás 270, illetve 290 dollárba fog kerülni, attól függően, hogy két vagy három év garanciával kívánják megvásárolni az érdeklődők.

EVGA X58 FTW3 [+]
EVGA X58 FTW3 [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • EVGA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés