Hirdetés

Újabb ultrakönnyű tábla-PC a Fujitsu Siemens kínálatában

Apró méreteihez képest komoly számítási teljesítményt kínál a Fujitsu Siemens Computers legújabb ultrakönnyű tábla-PC-je, a LifeBook P1610. A gép kis fogyasztású komponensei szavatolják az átlagosnál hosszabb akkumulátoros rendelkezésre állást, mindemellett, ha kell, elegendő teljesítmény áll rendelkezésre a számításigényesebb munkákhoz is.

A LifeBook P1610 az Intel Centrino mobil platformjának komponenseit használja fel; a noteszben egy Core Solo U1400 típusú, 1,2 GHz-en ketyegő egymagos CPU, energiatakarékos, integrált grafikus maggal ellátott lapkakészlet (i945GMS), valamint háromnormás vezeték nélküli hálózati vezérlő teljesít szolgálatot. A különböző konfigurációk maximálisan 1 gigabájtnyi DDR2-533-as memóriát, illetve 80 GB-os merevlemezt tartalmaznak. A 8,9 hüvelykes, WXGA (1280x800 pixeles) felbontású, forgatható kijelzővel érkező tábla-PC szériatartozéka többek közt egy Bluetooth-modul és egy fejlett szoftverekkel megerősített, ujjlenyomat-érzékelőre épülő biztonsági rendszer is. A LifeBook P1610 később opcionális UMTS modullal is elérhetővé válik.

A noteszgép 23,2 x 16,7 x 3,45–3,7 centiméteres méreteihez 1 kilogrammos tömeg társul (a gyári háromcellás akkumulátorral), az akkumulátoros üzemidő a gyártó szerint maximálisan 4,5 óra a kisebbik áramforrással, 9 óra a nagyobb kapacitású akkuval.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés