Hirdetés

Újabb színt visz a SOHO-piacra a Lexmark

A Lexmark International, Inc. ma bemutatta X7350 típusjelű üzleti tintasugaras multifunkciós eszközét, mely a költségérzékeny kis és otthoni irodák (SOHO) vásárlóinak kínálja a teljesítmény, funkcionalitás és fotófunkciók egyszerűen használható kombinációját.

A Lexmark X7350 együtt kínál fotókezelési funkciókat, gyors nyomtatást, lapolvasást, másolást és faxolást, valamint színes dokumentumok és fotók kezelését, megosztását is. A felhasználók mindemellett közvetlenül nyomtathatnak PC-ről illetve PictBridge-en át digitális fényképezőgépről. A kompakt méretű multifunkciós egység 25 lap/perc fekete és 19 lap/perc színes nyomtatási sebességet nyújt, automatikus lapadagolója (ADF) maximum 50 lapot is képes kezelni, egyben lehetővé téve a többoldalas fax-küldést illetve másolást.

Az X7350 csomag része a Lexmark saját Productivity Suite szoftvere is, amely nagyban megkönnyíti számos nyomtatott és elektronikus dokumentum-formátum kezelését, beleértve a PDF-ek létrehozását és kezelését, illetve a beolvasott szövegek szerkeszthető formába konvertálását (OCR) is. A Lexmark X7350 opcionális vezeték nélküli illetve Ethernet adapterekkel akár hálózatba is köthető, így rugalmasan megválasztható a nyomtató helye a lakásban vagy irodában.

A Lexmark X7350 fogyasztói ára egyelőre nem ismert, a nyomtató vélhetően a tavasz közepétől lesz kapható Magyarországon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés