Hirdetés

Olcsón és gyorsan nyomtat a Kyocera újdonsága

Kisebb irodáknak, néhány fős munkacsoportoknak, illetve folyamatosan nagy példányszámú nyomtatási feladatokkal dolgozó egyéni felhasználóknak ajánlja a Kyocera Mita legújabb monokróm nyomtatóját, mely a vállalat szerint kategóriájában a legalacsonyabb üzemeltetési költséget nyújtja. Az ECOSYS technológiára épülő FS-1030D típusú nyomtató mindemellett a környezetet is óvja; a gyártó sok más készülékéhez hasonlóan ennél a modellnél is csak a festékkazetta az egyetlen működéshez szükséges kellékanyag.

Az FS-1030D elődjéhez, az FS-1020D-hez képest gyorsabb nyomtatási sebességet, megnövelt memóriakapacitást és hosszabb élettartamot ígér. A készülék percenként 22 egyoldalas, illetve 11 kétoldalas nyomat előállítására képes 1200 dpi-s felbontást használva. A számítógéppel USB 2.0 szabványnak megfelelő összeköttetéssel kommunikáló FS-1030D egy 50 lapos többfunkciós papíradagolóval és egy 250 lapos papírtálcával rendelkezik gyárilag, ez utóbbi kapacitás egy opciós papírkazettával a duplájára bővíthető.

A 266 MHz-es PowerPC405 processzorral és 32 MB memóriával (maximum 288 MB-ig bővíthető) nyomtatónak létezik hálózati interfésszel ellátott változata is; az FS-1030DN egyéb specifikáció megegyeznek a normál modellével. A készülék összesen hat leírónyelvet ismer, köztük a Prescribe-t, vagy a PCL 6-ot.

A Kyocera Mita FS-1030D a jövő héttől Magyarországon is megvásárolható, a nyomtató ajánlott bruttó végfelhasználói ára 79 900 forint lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés