Hirdetés

Többfunkciós Lexmark nyomtató otthoni irodáknak

A Lexmark International, Inc. bemutatta új, X5470 típusjelű fax- és fotófunkcionalitással is felszerelt, kedvező árú, tintasugaras négy-az-egyben multifunkciós (AIO) modelljét. A Lexmark X5470 a stílusos, kompakt design mellett átlag feletti teljesítményt és széleskörű funkcionalitást kínál: percenként maximum 25 fekete, illetve 18 színes oldalt képes nyomtatni, 10 lapos automatikus adagoló, magas szintű fényképszerkesztési funkciók, valamint PC-független fényképkezelési, fax és másolási képesség jellemzi.

A géppel keret nélküli 10 x 15 centiméteres fényképek is készíthetők közvetlenül a fényképezőgép memóriakártyájáról vagy PictBridge interfészen keresztül. Újdonság továbbá, hogy a memóriakártyáról próbanyomat oldal is nyomtatható, azon bejelölhetők a nyomtatandó képek, majd a felhasználó a szkennerrel beolvastathatja a jelöléseket tartalmazó próbanyomatot, ami alapján a készülék kinyomtatja a kiválasztott képeket. A legmagasabb minőséget igénylők a Lexmark X5470 segítségével hatszínű, 4800x1200 dpi felbontású fényképnyomtatást is választhatnak – fotópapírra, opcionális fotó-tintapatronnal.

Az X5470 a Lexmark saját kiadású Fast Pics and Imaging Studio Software alkalmazásával érkezik, mely megkönnyíti a felhasználónak fényképei szerkesztését, nyomtatását és kezelését. A csomag része továbbá a Lexmark Web Toolbar eszköztár is, amely segítséget nyújt a felhasználóknak, hogy csak az őket érdeklő információkat nyomtassák ki a webről. A Web Toolbar néhány kattintás után automatikusan úgy formázza a weboldalakat, hogy azok szabványos lapméreten vágatlanul, információk vagy képek elvesztése nélkül kinyomtathatók legyenek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés