Hirdetés

Újabb nForce2 chipsetes EPoX alaplap

Az EPoX EP-8RGA+ típusú alaplapot nForce2 IGP (északi híd) és MCP-T (déli híd) chipsetekkel látták el. Három DDR DIMM slotba maximum 3 GB DDR400 memóriát tehetünk. A feature-listát az integrált GeForce4 MX grafikus mag, a 8x AGP, a két kijelző (nVidia nView-funkció) és E/IDE Ultra DMA 133 támogatása, 6 csatornás Realtek ALC650 Dolby Audio integrált hangkártya, a 10/100 Realtek RTL8201 Ethernet hálózati kártya, a hat USB 2.0 port (ebből kettő opcionális) és a két IEEE-1394a Firewire port egészíti ki. Az alaplapon hat PCI-sín található.

Amint azt az EPoX-tól megszokhattuk, a tuningbarátokat sem felejtették el. A BIOS-ban számos dolgot beállíthatunk. Az EPoX egy "in-house Power BIOS utility"-t is ad termékei Windows alatti optimalizálásához. A BIOS-ban beállíthatjuk a szorzót, az FSB-t, a processzor, a memória és az AGP port feszültségét.

Az EPoX három szoftvert is mellékel. Ezek a Magic Health (megfigyel minden rendszerfunkciót – például a feszültségeket, a ventilátor fordulatszámot stb.); a Post Port (hiba LED-kijelző); valamint az EZ-Boot (a rendszerindításkor aktualizálja a beállításokat). További feature-ök a Winbond hardverfigyelő, a Keyboard Power On, a Suspend To RAM (STR) és a Wake On Lan (WOL) funkciók.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Epox

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés