Hirdetés

Aranyozott nForce2-es alaplapok a Soltektől

A Soltek SL-75MRN-L és a Soltek SL-75MRN-RL lapok - az utóbbiban megtalálható Serial-ATA Raid-vezérlőtől eltekintve - teljesen megegyeznek. Feature-listájuk igen lenyűgőző: nVidia nForce2 IGP és MCP chipset, 266 és 333 MHz-es FSB-vel rendelkező Duron, Athlon és Athlon XP processzorok támogatása, maximum 3 GB kétcsatornás DDR400/333/266 SDRAM, 8x-os AGP, Ultra ATA 133/100, integrált GeForce 4 MX grafikus chip, 6-csatornás AC'97 audiochip és 6 darab USB 2.0-port.

A Serial-ATA Raid-vezérlős Soltek SL-75MRN-RL esetében még nem az új MCP-S déli hidat építették be. Az MCP-S ugyanis nyolc USB 2.0-portot támogat, míg ezek az alaplapok csupán hattal rendelkeznek. A Serial-ATA vezérlőt - éppúgy, mint az ASUS A7N8X Deluxe esetében - egy külön chip (jelen esetben a Promise PDC20376) segítségével oldották meg. Említésre méltó még, hogy a két alaplap aranyszínű, illetve gazdag tuning-opciók vannak (FSB, Vcore, AGP és DIMM feszültség, valamint Multiplier beállítási lehetőség, és az alaplap-figyelő program).


Forrás: www.soltek.de

 

Azóta történt

  • Javítószoftver nForce chipsetekhez

    Az nForce chipsetek 4- és 5.1-csatornás audiochipjeinek konfigurációs problémáira nyújt megoldást az nVidia új javítószoftvere.

  • Jön az nForce 2-MX

    Amit eddig csak sejteni lehetett, az bizonyossá vált: heteken belül jön az nVidia nForce 2 chipsetjének lebutított változata.

  • Így építünk mi: Abit NF7 tuning

    Egy gép tuningolásának története lírai formában, melyből az Abit slágeréről is megtudhatunk egyet s mást. Célszerűen kezdőknek.

Előzmények

Hirdetés