Hirdetés

Újabb netbook a Lenovótól

Nem is telt még el olyan sok idő azóta, mióta a Lenovo bemutatta az IdeaPad S10-et, de már itt az áttervezett, friss modell, az IdeaPad S10-2. Az új netbook hardvertartalmában nem sokat változott, ugyanazt a 10,1 hüvelykes, 1024x600 pixel felbontású, LED háttérvilágítású kijelzőt kapta, és megmaradt az 1 GB DDR2-es RAM, valamint az 1,6 GHz-es Intel Atom processzor is. Továbbra is maximum 160 GB-os, hagyományos, 2,5 hüvelykes merevlemez vagy legfeljebb 32 GB-os SSD meghajtó választható a géphez, viszont az IdeaPad S10-2 a 802.11b/g Wi-Fi mellett már beépített 3G/HSDPA modemmel is rendelhető, és eggyel több (három) USB porttal rendelkezik.

Fotó: Engadget
Fotó: Engadget

Az új netbookhoz új külső dukál, amely legalább annyira elegáns, mint elődje, de lekerekített éleket, áttervezett, megnövelt méretű billentyűzetet kapott, és multi-touch rendszerű tapipadja is nagyobb lett. A gép vastagsága és súlya is csökkent valamelyest, az új modell 258 x 183 x 23 mm-es mérettel és 1,1 kg-os tömeggel rendelkezik.  A termék négy színben lesz majd elérhető: feketében, szürkében, fehérben, és – nyilván a hölgyek örömére – lilában is.

Az előtelepített Windows XP-vel forgalmazott Lenovo IdeaPad S10-2 várhatóan május végén kerül majd a boltok polcaira, körülbelül 349 dolláros kezdőáron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés