Hirdetés

Újabb microATX alaplap várható az Asustól

A Republic of Gamers (ROG) sorozat legújabb tagját az Intel LGA775-ös foglalatba illeszkedő Core 2 Duo és Quad processzorok fogadására készítette fel az Asus. 24,4 x 24,4 cm-es, microATX mérete ellenére minden fontosabb csatlakozó megtalálható rajta, és – ROG termék lévén – számos extrával is kiegészítették. Az Intel P45 Express chipset segítségével a processzorok maximum 16 GB-nyi, DDR2 szabványnak megfelelő modulból gazdálkodhatnak, amelyek akár 1300 MHz-esek is lehetnek.

Asus Maximus II GENE
Asus Maximus II GENE

A grafikus kártyák számára két tizenhatszoros PCI Express 2.0 foglalat használható, ami CrossFireX kialakítást tesz lehetővé, további bővítőkártyákat egy egyszeres PCIe és egy hagyományos PCI sín fogadhat. A különféle meghajtók számára hét SATA-300, egy eSATA és egy PATA csatlakozó áll rendelkezésre, emellett összesen tizenkét USB 2.0 és két FireWire port is használható. Az audioélményért az X-Fi-alapú, EAX 4.0 támogatással rendelkező SupremeFX modul felel, ami nyolc csatorna megszólaltatására alkalmas, és SPDIF kimenettel is rendelkezik.

Hálózatokhoz Gigabit Ethernet csatlakozója segítségével kapcsolható, ezenkívül egy PS/2 portja és öt ventilátorcsatlakozója is van. Extraként – vérbeli ROG alaplaphoz illően – MemOK!, CPU Level Up, Keyboard-TweakIt, Extreme Tweaker, iROG, Loadline Calibration, LSD Poster technológiával is ellátták, az energiatakarékos működésért pedig az EPU-6 Engine gondoskodik. A Maximus II GENE mellé, a szokásos eszközmeghajtó és egyéb szoftvereket tartalmazó telepítőlemez mellett az Asus a Kaspersky vírusirtójának teljes értékű verzióját és a Futuremark 3DMark06 Advanced Edition változatát csomagolja.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés