Hirdetés

Új TravelMate modellel bővíti noteszgépválasztékát az Acer

Az EMEA régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) vezető noteszgépgyártójaként számontartott Acer új noteszgépeivel jelentkezik hamarosan a magyar piacon is. A TravelMate 4650-es modellcsalád az Intel Centrino technológiájának legújabb generációjára épülve megfizethető árú csúcstechnológiát kínál kis-, közép- és nagyvállalatok szakembereinek és otthoni felhasználóknak egyaránt.


A TravelMate 4650-es noteszgépek több különböző változatban kerülnek forgalomba Magyarországon; az 1,6 GHz-es órajelen üzemelő Pentium M processzorok mellé mindegyik modellnél 512 MB DDR2 memória kerül (ez bővíthető 2 GB-ig), a merevlemezes háttértár pedig modelltől függően egy 60, vagy 80 GB kapacitással rendelkező egység. A noteszgépek működés közben cserélhető, Acer MediaBay kompatibilis DVD-olvasó, CD-író kombóval, vagy kétrétegű DVD-k megírására alkalmas DVD-íróval kerülnek forgalomba, minden modell szériatartozéka továbbá egy 6 az 1-ben kártyaolvasó, mely MultiMedia Card, Secure Digital, Memory Stick/Pro, SmartMedia és xD kártyákat fogad.

A noteszgép 15 hüvelykes kijelzője SXGA+ (1400x1050 pixeles) felbontást kínál, a TFT-t modelltől függően az Intel integrált GMA900-as grafikus vezérlője, vagy az NVIDIA GeForce Go 6600-as grafikus processzora hajtja meg (64 MB memóriával társítva), ez utóbbi megoldás már komolyabb 3D-s számítási feladatokkal is elboldogul.


A 4650-es sorozat kommunikációs és csatlakozási lehetőségek valóságos tárházával rendelkezik; a kategóriában megszokott V.92-es analóg modem mellé gigabites, illetve vezeték nélküli hálózati vezérlő jár, illetve a géphez négy USB 2.0 kompatibilis porton, egy Firewire csatolón és egy Type II kártyahelyen keresztül csatolhatók külső, kiegészítő perifériák. Akinek ezek a lehetőségek szűkösnek bizonyulnak, az Acer ezDock dokkolóállomás segítségével tovább bővíthetik gépüket.

Az új Acer noteszgépek a cég többi modelljeihez hasonlóan egy évig terjedő nemzetközi utazógaranciával kerülnek forgalomba, mely időszak több konstrukcióban kiterjeszthető a vásárlástól számított három évig. A magyarországi megjelenést május végére ígérik a forgalmazók, a termékek pontos ára egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés