Hirdetés

Új Sony Walkman széria a láthatáron

A Sony bejelentette, hogy Európában hamarosan megvásárolható lesz két új, Walkman márkanév alatt boltokba kerülő eszköz. Ennyiből könnyen kikövetkeztetheti bárki, hogy hordozható médialejátszókról van szó. Egészen pontosan zene lejátszására képes eszközökkel bővült a kínálat, a négy, illetve két gigabájt beépített memóriával bíró NWZ-B160, és az FM tunerrel ellátott és diktafon képességgel felruházott NWZ-B160F személyében.

Sony Walkman NWZ-B160
Sony Walkman NWZ-B160

A tárolókapacitáson kívül nagy különbség csak a modellek színében fedezhető fel. Mindegyikük képes az MP3 formátum mellett a WMA zeneszámok lejátszására is. Energiatakarékos üzemmód használatakor, az akkumulátor 18 órányi működést biztosít. Eco módban nincs világítás, nincsenek vizuális effektek, nem működik az equalizer és a plusz basszust is el lehet felejteni. Ha egyébként nagy dráma lenne, az eszközök képesek rá, hogy három perc alatt kilencven percre elegendő energiát szívjanak magukba.

A lejátszók támogatják a Zappin funkciót, amely aktiválása után minden egyes dalból hallhat a felhasználó néhány másodpercnyi részletet, amelyik pedig ezek közül megtetszik az egy gombnyomással azonnal elindítható. A dizájnos, leginkább egy pendrive-ra hajazó Walkman-ek súlya 28 gramm, és egy klipsznek köszönhetően a ruhára is könnyen ráaggathatóak. Elvileg júniustól már elérhetőek lesznek, ám árukról semmi konkrétumot nem árult el a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés