Hirdetés

Sony NWZ-W260: fejhallgatóba építették a legújabb Walkmant

A Walkman család az 1979-ben bemutatott kazettás ős óta rendesen kinőtte magát. A Sony ugyanis így hívja az összes hordozható lejátszóját, így a most bejelentett, NWZ-W260 típusjelzésű terméket is. Ennek különlegessége, hogy magát az eszközt egybeépítették a fülhallgatóval, így nem kell azt külön zsebre vágnia vagy nyakba akasztania a felhasználónak.

Sony NWZ-W260
Sony NWZ-W260

Ezt valószínűleg azok a sportolók értékelik majd a leginkább, akik szeretnek edzés vagy versenyzés közben zenét hallgatni. Hogy az igényeiket maximálisan figyelembe vették a termék megalkotásakor, mi sem bizonyítja jobban, hogy a por és a víz sem tehet benne kárt. Sajnos kijelző nem került rá, ami egyrészt érthető, másrészről viszont azt jelenti, hogy a könytárstruktúrát nem képes kezelni. Állítólag hangzása az NWZ-W202 névre hallgató testvéréhez hasonlóan kiváló, amelyről így vélekedett korábban egy tesztelő: „A basszus keményen, a magas hangok tisztán szólalnak meg, a középtartomány pedig olyan finom, mit egy olimpiai kerékpáros frissen borotvált lába.”

Alapkiszerelésben jár hozzá a Content Transfer nevű alkalmazás, amelynek segítségével könnyen és gyorsan másolhatóak rá át fájlok az iTunesról. A modell egyébként a Rock’n’Roll Maraton Series nevű rendezvénysorozat hivatalos lejátszója, és a hírek szerint többek között a híres amerikai maratonfutó, Meb Keflezighi is már ezt használja. A fülessel egybeépített termék augusztus elejétől vásárolható meg hivatalosan. A két gigás változat 60, míg a 4 GB belső memóriával rendelkező 80 dollárba kerül majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés