Hirdetés

Kenwood MG-G608: középkategóriás MP3-lejátszó érkezik

Japánban és Európában egy időben dobta piacra a Kenwood a Media Keg termékcsaládba tartozó új médialejátszóját. A vállalat nem túl aktív résztvevője ennek a szegmensnek, hiszen elsősorban a nagyobb, otthoni hangrendszerekre fókuszálnak mostanában, úgyhogy némi meglepetést okoztak ezzel az új szériával.

Kenwood MG-G608
Kenwood MG-G608

A színes TFT kijelző átmérője két hüvelyk, akkumulátora másfél órányi töltés után 19 órányi folyamatos zenehallgatást biztosít. Az MP3 formátum támogatása mellett lehetővé teszi az WMA, AAC és WAV kiterjesztésű fájlok lejátszását is, ami a mai világban kicsit kevésnek tűnik. A JGP és BMP képek megjelenítése is megoldott, azonban a videókkal már nem boldogul. Nyolc gigabájtos belső memóriája mellett került rá egy Micro SDHC kártyák fogadását biztosító olvasómodul is. Ezenkívül támogatja a Bluetooth 2.0 szabványt, amellyel egyrészt zenék pakolhatóak fel rá, másrészt ennek segítségével képes kábelek nélkül zenét transzportálni BT kompatibilis külső hangfalakra is. A 2.0-s USB csatlakozó a töltés mellett szintén az adatátvitelt szolgálja.

A fekete mellett rózsaszín és fehér színben lesz elérhető. Mivel a vállalatnak van hazai képviselete, ezért nem lenne meglepő, ha itthon is felbukkanna néhány modell idővel. Kérdés milyen sikert aratnának, hiszen bár a Kenwood nem szolgált információval a termék hivatalos áráról, egyes internetes oldalak szerint körülbelül 185 dollárt kéne érte fizetni. Ez egy ilyen tudású készülékért döbbenetesen magas ár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés