Hirdetés

Új PC-s headsetek a Plantronicstól

A Plantronics a hamarosan kezdődő CeBIT alkalmából számos új terméket mutat be, lesznek köztük bluetoothos, vezeték nélküli headsetek, irodák, call centerek igényeihez szabott mikrofon-fejhallgató párosok, de érkeznek általános felhasználásra szánt PC-s headsetek is. Az utóbbi csoport mindjárt három modellel képviselteti magát.


.Audio 340

A .Audio 340 analóg audioportokra csatlakoztatható, kényelmes viseletéről a fej mögött átvezetett pánt gondoskodik. A zajszűrős mikrofon a gyártó adatai szerint a zavaró háttérzörejek mintegy 75 százalékát képes semlegesíteni.


.Audio 510 USB és .Audio 550 DSP

Az előbbitől eltérően USB portra kapcsolható a .Audio 510 USB és .Audio 550 DSP. Mindkét modell 40 mm-es hangszórókat tartalmaz, a fejrész kialakításában nincs is köztük eltérés. Különbözik viszont hangfeldolgozó áramkörük, mely az 550-es esetében multimédiás felhasználáshoz, zenehallgatáshoz, videózáshoz, játékhoz is különösen alkalmassá teszi a fejhallgatót. A mikrofon mindkettőnél biztosít zajszűrést, a gyártó által mellékelt szoftver pedig lehetővé teszi a mikrofon érzékenységének, illetve a megszólaltatott hang paramétereinek pontos beállítását.

A .Audio 340 ajánlott ára 40 euró, a .Audio 510 USB és .Audio 550 DSP pedig 60, illetve 120 euró körüli áron lesz megvásárolható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés