Hirdetés

Bluetooth headset - zenehallgatáshoz is

Az Anycom BSH-100 jelzéssel dobta piacra legújabb sztereó headsetjét, amely a beépített Bluetooth portnak köszönhetően vezetékek nélküli hangtovábbítást tesz lehetővé. A fejhallgató tömege akkuval együtt 76 gramm; a cserélhető, 300 mAh-s akkumulátor által biztosított üzemidő körülbelül 7 óra mind zenehallgatás, mind beszélgetés üzemmódban, a készenléti idő pedig 200 óráig terjed. Lemerülése esetén a mellékelt tápadapterrel hálózatról vagy az USB-kábellel a PC-ről is feltölthető.

A Class 2 besorolású, vagyis mintegy 10 méter sugarú körben használható headset a Hands-free (HFP) és Headset (HSP) Bluetooth profilokon kívül támogatja az Advanced Audio Distribution (A2DP) profilt, amellyel audiofolyamok vihetők át, továbbá az Audio/Video Remote Control (AVRCP) profilt, amellyel a lejátszó távirányítása biztosítható.

A fejhallgatón négy gomb található, melyekkel telefonhívások fogadhatók és fejezhetők be, illetve a zenelejátszás alapfunkciói (start, stop, ugrás) vezérelhetők, és persze a hangerő is szabályozható. Telefonáláskor a zene elnémításáról is gondoskodik az elektronika. A BSH-100 csomagja nem tartalmaz Bluetooth-adaptert, ám a 99 eurós eszköz mellett szerepel az Anycom kínálatában PC-hez, illetve (79 euróért) Apple iPodhoz készült adapter is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés