Hirdetés

Új LifeBook a Fujitsu Siemens kínálatában

A Fujitsu Siemens bemutatta legújabb mobil számítógépét, amely hagyományos noteszgépként és tábla-PC-ként is használható. A LifeBook T4010 össztömege 1,95 kg, azonban bővítőmoduljának köszönhetően szükség esetén az opcionális második merevlemez, illetve az optikai meghajtó könnyedén eltávolítható, vagy éppen egy pótakkumulátorra cserélhető, amellyel a gép akár 8,5 órán keresztül is használható.

A 12,1 hüvelykes kijelző 1024x768 pixeles felbontást és az írótáblaként való alkalmazáshoz hasznos, megnövelt betekintési szöget nyújt. A modell a Windows XP Tablet PC Edition operációs rendszerre és a Centrino hardverplatformra épül, vagyis egy energiatakarékos, Dothan-magos, 2 MB L2-cache-sel szerelt Pentium M (725 vagy 745) processzor, az Intel 855GME chipset, valamint egy- (IEEE 802.11b/g) vagy kétsávos (IEEE 802.11a/b/g) vezeték nélküli hálózati vezérlő található meg benne.

A T4010 alaptartozéka 256 MB memória, a winchester 40, 60 vagy 80 GB-os kapacitással rendelhető, és az optikai meghajtó is választható. A noteszgép csatlakozási lehetőségeire sem lehet panasz: memóriakártya-olvasó, PCMCIA-foglalat, infravörös port, Bluetooth, Gigabit Ethernet, USB 2.0, FireWire és modem szerepel a listán a szokásos multimédiás be- és kimenetek mellett. Egy kiegészítővel többek között DVI kimenettel is gazdagítható a választék. A LifeBook T4010 novemberben kerül az üzletekbe, ára egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés