Hirdetés

Új kötetek a Western Digital könyvtárában

Kisebb és vékonyabb, mondhatni „könyvszerűbb” látszatot keltő külső adattárolókkal egészítette ki kínálatát a Western Digital, mely a My Book termékcsalád különböző tudású és kapacitású tagjaival szinte minden külső merevlemezes adattárolással kapcsolatos igényt képes kiszolgálni a SOHO szektorban. Az új termékek közt szerepelnek a My Book Home Edition, a My Book Office Edition és a My Book Essential Edition 2.0 széria tagjai, melyek 320 gigabájttól 1 terabájtig terjedő tárhelyet kínálnak az adatok számára.


WD MyBook Essential Edition 2.0

A 3,5 hüvelykes merevlemezt magukban rejtő külső adattárolók USB 2.0, FireWire 400 vagy eSATA (utóbbi kettő csak a My Book Home Edition modelleknél érhető el) interfészen keresztül kapcsolhatók a számítógépre, automatikusan bekapcsolódnak a csatlakozáskor (SmartPower), a merevlemez aktivitását jelző LED mellett egy kapacitáskijelzővel is rendelkeznek és képesek az adatok akár teljesen automatizált lementésére (akár titkosítva is). A My Book Office Edition HDD-khez két hasznos segédprogram is jár; a MioNote DriveAccess és a Small Business Tools alkalmazások segítségével az adattároló, valamint a gazdagép távolról is elérhető.

A 16,6 x 13,4 x 5,4 centiméteres házzal rendelkező külső adattárolókra három év jótállást vállal a gyártó (kivéve a My Book Essential Edition 2.0-t, amelyre egy év garancia érvényes), a termékcsalád új tagjai a napokban kerülnek forgalomba, kapacitástól és típustól függően 130 és 380 dollár közti ársávban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés