Hirdetés

Új Konica Minolta-gép

Röviddel a hétvége előtt mutatott be négy új digitális fényképezőgépet a Konica Minolta. Ezek közül kiemelten figyelemre méltó a Dimage A2, amelyet a gyártó az igényes hobbifotósoknak szán.


Forrás: PC Welt

Az új trendnek megfelelően a Dimage A2 is egy 8 megapixeles CCD-re veti a fényt. Ez a felbontás egyébként lehetővé teszi kitűnő minőségű nyomatok készítését akár A3 méretben is. Az APO zoom objektív hétszeres átfogású; a 28-200 mm közötti zoomtartományú optika a Konica Minolta új Anti-Shake-System rendszerének köszönhetően kompenzálja a remegések által életlenné vált képeket.

A képeket egyaránt komponálhatjuk az elektronikus kereső vagy az LCD segítségével. A sorozatkép opcióval 640 x 480 pixeles felbontás mellett akár hét kép készülhet másodpercenként. Teljes felbontásban 2,7 kép menthető másodpercenként. A kamera lehetővé teszi a 30 kép/mp sebességű mozgóképek felvételét is 544 x 408 pixeles felbontásban.

Az USB2.0-csatlakozás gyors adatátvitelt tesz lehetővé kamera és számítógép között; a Pictbridge funkcióval pedig közvetlenül a fényképezőgépről nyomtathatjuk ki képeinket. A készülék áramellátásáról két Li-Ion akkumulátor vagy hat AA típusú akku/elem gondoskodik. A gyártó 1099 euróért hozza forgalomba a fényképezőgépet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés