Hirdetés

Új kézikonzolokkal jelentkezik a Genius

A Genius még 2009 őszén jelentette be az első két, Heeha termékcsaládba tartozó kézikonzolt. Most érkezik a Heeha 400 és a 700 jelzéssel ellátott modellek, amelyek az összes eddigi megoldásnál több játékot, vagy esetlegesen más játékélményt kínálnak.

A Heeha 400 a 16 bites processzora mellé 128 MB memóriát kapott, ami 60 játék számára biztosít helyet. A funkciókban az újdonság nem tér el az elődöktől, azaz 2,5 colos színes LCD kijelzőt használ, a játékok pedig a nyolcirányú irányzék és a két darab gomb segítségével vezérelhetők. A három AAA elemmel működő masina teljes terhelés mellett 7 órán keresztül képes üzemelni.

Genius Heeha 400
Genius Heeha 400

A Heeha 700 már érdekesebb konstrukció. Tulajdonképpen kamera és kézikonzol vegyítésére vállalkozott a Genius. A 2,7 hüvelykes LCD kijelző mellett a szokásos gombok találhatóak meg, amellyel 30 előre telepített játékot lehet vezérelni. Az rendszer extrája tulajdonképpen a kamerához tervezett 8 játék, sőt a termék 2 megapixeles fényképezőként is funkcionál, valamint videót is fel lehet vele venni, ezek felbontása azonban csak 160x120 pixel lehet. A fájlokat SD kártyán lehet majd tárolni, sőt a vállalat AV kábelt is mellékel a kütyühöz, amivel a tévére is ki lehet küldeni a kisméretű kijelző képét. A Heeha 700 egyébként három AAA elemmel működik, és 4-5 óráig biztosít szórakozási lehetőséget.

Genius Heeha 700
Genius Heeha 700

A kézikonzolok debütálása július 5-én esedékes, ajánlott fogyasztói áruk pedig 35 (Heeha 400) és 60 (Heeha 700) euró lesz. A termékek természetesen hazánkban is felbukkannak majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés