Hirdetés

Thermaltake Vulcano 7+ - ilyet még nem láttunk!

Történt ugyanis, hogy a "Thermaltake-esek" egy olyan hűtőt álmodtak vasba (rézbe), ami minden - ma számító - platformhoz használható. Ő a Vulcano 7+, mely különféle pántokkal érkezik egy csomagolásban, és egyaránt hűti a Socket 478-as P4-eseket, a Socket 462-es Athlon/Duronokat, valamint a Socket 370-es P3/Celeronokat - a megfelelő pánttal.

De még ez sem minden (pedig már ez sem semmi :D)! A hűtőhöz kapunk egy 3-állású kapcsolót is, mellyel a ventillátor sebességét állíthatjuk. Úgy látszik, a Thermaltake-nél a hangot nem túlságos toleráló emberekre (mint amilyen jómagam is vagyok) is gondoltak. Nos, talán mégsem, később látni fogjuk, miért.







A venti 70mm x 70mm x 25mm-es, és a sebességének beállításától függően 6000rpm/4800rpm/3000rpm-mel (fordulat/perc) pörög, 47dBA/35dBA/24dBA mértékű zajt keltve (és itt a fájó pont: sajnos a 24 dBA-s érték sem közelíti meg a Papst ventillátorok "halkságát", hiába az a leghalkabb üzemmód... a 47dBA pedig egy "vicc", ilyen zaj mellett már semmit sem lehet csinálni, feltehetően). A maximum légmozgatás 49CFM (Köbláb/perc :D).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés