Hirdetés

Új GlacialTech processzorhűtők érkeztek

A számítógépek részegységeinek hűtésére specializálódott GlacialTech bemutatta az Igloo 5610 Plus típusú processzorhűtőket, melyek Silent és PWM jelöléssel érkeznek. Mindkét termék ugyanarra a hűtőbordára épül, melynek alumíniumlamellái két darab C-alakú hővezető csövet tartalmaznak.


GlacialTech Igloo 5610 Plus Silent

A Silent verzió két darab 92 mm-es ventilátorral dolgozik, melyek motorja percenként 1200 fordulatra képes, a 780 grammos hűtő zajszintjének a tervezők 18 dBA-t adnak meg. A 690 grammos PWM változat csak egy darab 92 mm-es légkavaróval dolgozik, ám a gyártó szerint a hűtőt úgy tervezték, hogy közel akkora teljesítményt nyújtson, mint a Silent jelölésű modell. Ennek azonban ára van, mivel a termék PWM-vezérelt ventilátort használ, aminek a motorja akár 2700 fordulatot is megtehet percenként. Ez természetesen nagyobb, 34 dBA körüli zajszintet eredményez majd.


GlacialTech Igloo 5610 Plus PWM

Az új GlacialTech hűtők az AMD Socket AM2, AM2+ és AM3, illetve az Intel LGA775 és LGA1366 foglalatokra szerelhetők fel. A PWM és Silent jelölésű termékek megjelenése április elején esedékes, az ajánlott fogyasztói áruk 12, illetve 14 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés