Hirdetés

Processzorhűtő-invázió a Thermaltake jóvoltából

A Thermaltake nemrég leplezte le az első ISGC (Inspiration of Silent Gaming Cooling) termékcsaládba érkező, speciális kialakítású házhűtőjét, melytől a vállalat nagy sikereket remél. A sorozattal azonban komolyabb tervei vannak a cégnek, így a széria most négy új modellel gazdagodott, melyek a mai processzorokat hivatottak megfelelő hőmérsékleten tartani, és új tervezésű ventilátorral működnek.

Az ISGC-100 és az ISGC-200 92 mm-es, 600 és 1600 fordulat/perces motorral működő ventilátorral van felszerelve, és a Socket AM2, AM2+, AM3, illetve az LGA775-ös foglalatra helyezhető. A  hűtők alumíniumbordázattal rendelkeznek, az előbbi öt darab, az utóbbi viszont valamivel kevesebb, szám szerint három C-alakú hőcsővel vezeti el a forróságot.


Thermaltake ISGC termékpaletta

Az ISGC-300 és ISGC-400 jelölésű, szintén alumíniumbordával rendelkező hűtőkben már egy 12 cm-es légkavaró dolgozik, ami percenként 800 és 1300 fordulatot tesz meg. Az előbbi termékbe négy, az utóbbiba pedig hat darab C-alakú hővezető cső került. A foglalatok közül a Socket AM2, AM2+, AM3, illetve az LGA775 mellett az LGA1366 is támogatott, így a ma kapható összes processzorral használhatók.

A Thermaltake új processzorhűtői a következő hetekben kerülnek forgalomba, az ajánlott fogyasztói árakról azonban nem nyilatkozott a vállalat.

A termékekről készült további fotókat az alábbi galériában lehet megtekinteni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés