Hirdetés

Új formátumra épül a VIA EITX-3000

A VIA bejelentette az első Em-ITX formátumú rendszerét, melyet a vállalat kifejezetten olyan körülményekhez tervezett, ahol viszonylag magas hőmérsékletviszonyok uralkodnak. Az új szabványnak köszönhetően a beágyazott rendszerekbe szánt EITX-3000 aktív hűtés nélkül képes üzemelni kis helyigény mellett.


Fotó: TechConnect

A 12 x 17 cm-es méretű alaplapon VX800 vezérlőhíd dolgozik, melyhez 1, illetve 1,3 GHz-es órajelen üzemelő Nano, vagy 500 MHz-en ketyegő Eden ULV processzor társítható. A rendszermemória szerepét DDR2 szabványra épülő SO-DIMM modul töltheti be, a kapacitása pedig maximum 2 GB-os lehet.


Fotó: TechConnect

A vezérlőhídban egy S3 Chrome9 típusú integrált grafikus processzor található, ami fel van szerelve a Chromotion videomotorral is, így HD videók lejátszása sem jelent majd neki problémát. A hangok lejátszásáért pedig a Vinyl VT1708B HD audio vezérlő felelős, mely 192 KHz-es mintavételezési rátával rendelkezik.


Fotó: TechConnect

A rendszer két SATA-300, egy CompactFlash, és két USB 2.0 interfésszel van felszerelve, a kommunikációs lehetőségekről pedig a két darab, VIA VT6130-as vezérlőre épülő Gigabit Ethernet port gondoskodik. A kijelzők a D-Sub és a két darab LVDS csatolóra köthetők. Az előbbi 1920x1440, az utóbbi pedig 1280x1024 képpontos felbontás átvitelére képes.


Fotó: TechConnect

A VIA EITX-3000 májusban kerül a piacra, a partnerek azonban már most felvehetik a kapcsolatot a vállalattal, amennyiben érdeklődnek a termék iránt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • VIA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés