Hirdetés

Új Epson szkenner hobbifotósoknak

Az Epson újabb szkennerrel fordul azokhoz, akik dokumentumok és papírképek mellett diákat, negatívokat is szeretnének digitalizálni, ugyanakkor nem kívánnak egy ilyen megoldásra sokat költeni. A Perfection V200 Photo négylencsés Matrix CCD szenzora 4800x9600 dpi optikai felbontást kínál, színmélysége 48 bit, optikai denzitása pedig 3,2. Fóliaanyag-adapterekkel egyszerre négy diaképet, illetve egy 35 mm-es filmcsík hat kockáját lehet beszkennelni.

Az Easy Photo Fix segítségével felfrissíthetők a kifakult vagy torzult színek, korrigálhatók a megvilágítási hibák, mód van a pornyomok eltüntetésére, a vörösszem-effektus javítására. Egy menetben természetesen papírképből is több olvasható be, a szoftver a ferdén berakott fotókat visszaforgatja helyes állásukba.

A Perfection V200 Photo fedelét úgy alakították ki, hogy vastagabb könyveket is alá lehessen tenni, ha pedig ennél is testesebb könyvekkel van dolgunk, teljesen félre is tudjuk hajtani. A karakterfelismerésben, a beolvasott anyag szöveges dokumentummá alakításában az ABBYY FineReader Sprint 6 Plus segít, emellett akár szöveges, akár képes oldalak exportálhatók PDF formátumba. Képek utólagos szerkesztéséhez az ArcSoft PhotoImpression 6 program áll rendelkezésre. Az Epson Perfection V200 Photo ajánlott ára 109 euró.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Epson

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés