CES 2022: megfizethető árú fülessel készült a Jabra

Az Elite 4 Active tökéletesen tölti ki az Elite 3 és 7 közti űrt.

Újabb TWS típusú fülhallgató bemutatásával kezdi az évet a Jabra, az Elite 4 Active ráadásul kapóra is jöhet annak, aki viszonylag olcsón szeretne zenét hallgatni az újévi fogadalmának tárgya, a sportosabb életmód felé vezető út során, hiszen az újdonság IP57-es védettségének köszönhetően bizonyos szintig ellenáll a pornak és az izzadtságnak.


[+]

Persze azért a gyártó figyelt arra, hogy az Elite 4 Active ne kapjon meg mindent az Elite 7 Active névre hallgató nagyobb testvértől, így az extra tapadást biztosító különleges bevonat például kimaradt belőle, de a valóban hasznos funkciókról ezt szerencsére nem mondhatjuk el. Ilyen a 6 mm átmérőjű driverekkel működő, 5 grammos fülhallgatóegységek aktív zajszűrése, a környezeti zajok beengedésére való HearThrough üzemmód, illetve az AAC és aptX kodekek támogatása. A Bluetooth 5.2 kapcsolaton keresztül használható, akár mono módban is működő fülesek teljes töltöttség mellett 7 órányi üzemidőre képesek, amit a mellékelt töltőtok összesen 28 órára is kitolhat, lemerülés esetén pedig 10 perc töltéssel újabb 1 órán át élvezhetjük zenéinket vagy podcast műsorainkat.


[+]

A 119 dolláros áron már megvásárolható, három színben (fekete, kék, zöld) elérhető Elite 4 Active androidos eszközök esetén támogatja a Google Fast Pair és a Spotify Tap funkciókat, valamint az Amazon Alexa nevű hangasszisztensét, a többek közt beépített hangszínszabályzóval is rendelkező Jabra Sound+ alkalmazás előnyeit pedig már az iOS-es felhasználók is élvezhetik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Jabra

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés