Hirdetés

Túlmelegedhetnek egyes Fujitsu notebookok akkumulátorai

Úgy tűnik, lassan már minden hétre jut olyan bejelentés, amelyik a hibás notebook-akkumulátorokról szól, sajnos a mostani sem múlik el ilyen hír nélkül. Ezúttal a Fujitsu tett közzé infomációkat néhány rossz szériával kapcsolatban.

A hiba összesen három géptípust érint, amelyeket 2007 áprilisa és 2009 júniusa között forgalmaztak: egyes AMILO Pa2510, Pi2512 és Pi2515 modelleket. A gyártó kiemeli, hogy a többi AMILO gép, illetve az AMILO Pro, illetve a LIFEBOOK széria nem érintett a jelenségben. A hibás akkumulátorokra a vásárlói panaszok alapján indult vizsgálat derített fényt,  a nem megfelelően működő telepek túlmelegedhetnek és adott esetben akár tüzet is okozhatnak.

AMILO Pi 2512 – ennek a gépnek az akkumulátora is érintett lehet
AMILO Pi 2512 – ennek a gépnek az akkumulátora is érintett lehet

A vásárlók ezen az oldalon ellenőrizhetik, hogy az ő akkujuk érintett-e, ez a pontos típusjelzés és a szériaszám megadása után derül ki. Amennyiben igen, úgy a Fujitsu ingyen cseréli a hibás darabot. A vállalat felhívja a felhasználók figyelmét arra is, hogy amennyiben rossz akkumulátorral rendelkeznek, akkor helyette elektromos hálózatról használják a gépüket, míg az új, hibátlan példány meg nem érkezik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés