Hirdetés

A Thermaltake bemutatta a Massive23 szériás notebookhűtőket

A Thermaltake leleplezte a legújabb notebookállványait, melyek a Massive23 termékcsalád tagjai lesznek. A nagy hűtőteljesítményű termékeket a tervezők 23 cm-es ventilátorral szerelték fel, melynek motorja percenként 600 fordulatot teljesít. A gyártó szerint a maximális zajszint nem nagyobb 17 dBA-nél, ami elég jó értéknek mondható. A 360 mm széles, 319 mm mély és 52 mm magas termék tartóállványa 10 és 17 hüvelyk közötti képmérettel rendelkező notebookokat képes fogadni. Közvetlenül a légkavaró felett elegáns fémháló található, ami komoly hűtési teljesítményt garantál.


Thermaltake a Massive23 CS

A Massive23 széria két eltérő dizájnnal rendelkező termékre épül. A CS notebookállvány ventilátora többféle színű LED-del dolgozik, így a kék, a zöld és a piros szín folyamatosan váltogathatja egymást. Természetesen a LED-eket úgy is be lehet állítani, hogy egyféle színben világítsanak, illetve ki is lehet őket kapcsolni. Az ST jelölésű modell ventilátora csak kék LED-et tartalmaz, amit szintén ki lehet kapcsolni. Mindkét állvány USB porton keresztül kapja az áramot, így a notebookon egy csatlakozót mindenképpen fel kell áldozni a hűvösebb környezetért.


Thermaltake a Massive23 ST

A Thermaltake a nagy teljesítményű, játékra használt notebookokhoz ajánlja a Massive23 széria CS és ST modelljét. A termékek várhatóan a jövő hónapban érkeznek, az ajánlott fogyasztói árukról még nincs információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés