Hirdetés

Toshiba Ultrabookok egy évig ingyen Anti-Theft szoftverrel

A Toshiba Europe GmbH bejelentette, hogy legújabb promóciójában mindegyik 2013. március 31. előtt újonnan vásárolt Toshiba Ultrabookra telepíti a McAfee Anti-Theft szoftver legfrissebb, Ultrabookokra kifejlesztett változatát, amihez 1 éves használati jogosultságot is biztosítanak (regisztrációt és aktiválást követően).

Az Intel Anti-Theft technológia az egyébként fizetős szoftverrel karöltve hathatós adatvédelmet biztosít, ha a notebookot elveszítették vagy ellopták. A megoldás hardveres és szoftveres eszközöket ötvözve a laptop eltulajdonítása, elvesztése esetén megvédi a rajta található adatokat, amikhez akkor se férhetnek hozzá illetéktelenek, ha a merevlemezt kiszerelik, vagy az operációs rendszert újratelepítik. Mindemellett lehetővé teszi a gép nyomon követését is a Wi-Fi, GPS, vagy 3G cellainformációk alapján, valamint képes az eszközt távolról lezárni, így megakadályozva az illetéktelen hozzáférést.

A McAfee Anti-Theft szoftvere egy úgynevezett „titkos üzemmódot” is kínál, aminek segítségével lopás vagy elvesztés esetén is meggyőződhetünk az adatok biztonságáról, érintetlenségéről. Továbbá beállítható, hogy bekapcsolást követően egy üzenet is jelenjen meg a kijelzőn, így van esélyünk, hogy becsületes megtaláló esetén visszakapjuk gépünket épségben, sértetlenül.

A szolgáltatás a Satellite U840 és Satellite U940, a szélesvásznú, 21:9-es oldalarányú kijelzős U840W, valamint a nagy teljesítményű Satellite Z930/Z830 és Portégé Z930/Z830, továbbá a Satellite U920t hibrid Ultrabookon is elérhető.

A Toshiba és a McAfee Anti-Theft Security ajánlatáról további információkat (a felhasználási feltételeket és kikötéseket is beleértve), a promoció weboldalán olvashatók.

Előzmények

Hirdetés