Hirdetés

Kínai popsztár dolgozta fel a Skyrim leghíresebb dalát - kár volt

A Dragonborn jelent meg a nőiességét erőteljesen kihangsúlyozó kínai pop-csellista, Tina Guo albumán, remek giccses klip is van, tűzzel, hóval meg szarvas izékkel.

A Skyrim sok szempontból kultikusnak számító játék, még én is végigvittem, pedig nem vagyok (már) sajnos valamirevaló gamer. A védjegyének számító, a programban többször felharsanó dal, a The Dragonborn Comes, vagy csak szimplán Dragonborn szintén nagyon híres. Egy csomóan feldogozták már, többek között a svéd rádió szimfonikus zenekara is. Most eljött az idő, hogy egy kínai üdvöske is felpakolja bemutatkozó lemezére. A karrierjét 2007-ben bedüffentő, alapvetően csellóban utazó Tina Guo a klasszikus és a popzenét ötvözi művészetében, hasonlóan mondjuk a hegedűslányokból álló magyar Princess zenekarhoz, de azért náluk sokkal magasabb ligában mozog.

Játszott már különféle zenekarokkal, és zenekarokban, lépett fel együtt Al Di Meola-val, a Foo Fighters-szel, a mexikói nemzeti filharmonikusokkal, volt a San Diego-i Szimfonikus Zenekar szólistája, és még az igen-igeh híres, a világ legnagyobb utazó cirkuszának számító Cirque du Soleil-vel is turnézott egy kört. Most eljött az idő, hogy saját lemezt adjon ki, amin tehát rajta van a Dragonborn is. Csináltak klipet is a dalhoz, amiben Tina meglehetősen kevés ruhában rángatja a vonót, miközben csapkodnak a lángok, szakad a hó, és indokolatlanul vagdosnak be majdnem pucér nőket. Nyilván ízlés kérdése, de szerintem irtóztatóan gagyi lett az egész, a már említett svédek sokkal jobbat gurítottak anno, és még az sincs sehol mexikói amatőr gitáros lány, Malukah produkciójához képest, aki Dragonborn ügyben az egész világot lepipálta.

Előzmények

Hirdetés