Hirdetés

Mostantól hanggal is vezérelhetők a Thermaltake egyes tápjai

Az AI Voice Control funkció egyelőre csak iOS-en érhető el, de jön az Androidra is.

A Thermaltake egy ideje már csak az okostápegységekben hisz, így az elmúlt években több Smart DPS G termékcsaládba tartozó modellt is bemutattak. Itt lényegében a három menedzsmentszolgáltatásról beszélünk, név szerint a DPS G PC APP-ról, a DPS G Smart Power Management Cloudról és a DPS G Mobile APP-ról. Ezek képességeit az alábbi hírben már részleteztük, de maguk a szolgáltatások folyamatosan fejlődnek, és erre példa az új DPS G Mobile APP, ami felkínálja az AI Voice Control funkciót. Persze ezt egyelőre csak a Toughpower iRGB PLUS Titanium és Platinum tápoknál teszi meg, amelyek a vállalat csúcsmodelljei, de megszokott már, hogy az érdekes újításokat mindig a legdrágább termékek kapják meg.

Az AI Voice Control lényege, hogy hanggal is vezérelhetők lesznek a támogatott tápok, vagyis a mondhatók nekik, hogy kapcsoljanak ki vagy be, illetve esetlegesen változtassák meg az RGB világításra vonatkozó éppen aktív módot, egészen aprólékosan megszabva azt, amit a felhasználó szeretne, gondolva itt a világítás színére, erősségére, valamint a villogás sebességére.

Egyelőre az AI Voice Control nem tud többet, illetve csupán az iOS operációs rendszert futtató eszközökön érhető el, de a Thermaltake aktívan dolgozik az Androidra vonatkozó frissítésen is, ami állítólag hamarosan érkezik.

Mivel egy szoftveres frissítésről van szó, csupán a DPS G Mobile APP legfrissebb verzióját kell letölteni az adott okoseszközre, és az AI Voice Control már működni is fog. Feltéve persze, ha a PC-t egy Toughpower iRGB PLUS Titanium vagy Platinum tápegység látja el energiával.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés