Hirdetés

Lebombázta a CES-t a friss termékeivel Thermaltake

A vállalat szinten minden célterületre kínált valami újdonságot.

A Thermaltake jó szokásához hívek számos újdonsággal készült az idei CES-re, amelyek közül némelyik fejlesztéssel lehetett korábban is találkozni, de akkora maximum koncepcióként léteztek, míg most valósággá váltak. Ide tartozik például a Level 20 nevű ház, ami az ikonikussá vált, bizonyos körökben már-már legendásnak számító, Level 10 nyomdokait követi. Ezt a vállalat még az előző évtized végén mutatta be, és azóta számos variánsa született meg, köztük a limitáld darabszámú titán kivitellel, de itt volt az ideje az alaposabb reformnak.

Thermaltake Level 20 Thermaltake Level 20
Thermaltake Level 20 [+]

A Level 20 alapkoncepciója megmarad, vagyis az egyes, főbb szerkezeti egységei el vannak szeparálva egymástól. Egészen pontosan három kamrára van osztva az amúgy alumíniumból készülő szerkezet, és mindegyik kamra saját ablakot kapott, amelyek egymástól függetlenül nyithatók. A minőséggel sem lesz gond, hiszen a vállalat 4 mm vastag edzett üveget használ.

Thermaltake Level 20 Thermaltake Level 20 Thermaltake Level 20
Thermaltake Level 20 [+]

A rendkívül méretes Level 20 igazodik a kor követelményeihez is, így rendelkezik USB 3.1 Type-C porttal, továbbá az alapcsomag három beépített Riing Plus 14 RGB ventilátort és két Lumi Plus LED-csíkot tartalmaz. Ezek a Riing Plus RGB kontrollerrel vezérelhetők a Riing Plus RGB szoftveren keresztül, vagyis a felhasználók egyedileg határozhatnak meg számos beállítást a ventilátor sebességével és a fényhatásokkal kapcsolatban. A tágas belső miatt az egyedi vízhűtések kialakításával sem lesz probléma.

A házaknál maradva újdonság még a View 91 Tempered Glass RGB Edition Super Tower, aminél a cég nem spórolt a névvel, mi több, az anyagokkal sem. Az XL-ATX alaplapot fogadó szerkezet 5 mm vastag, edzett oldallapokat és előlapot kapott, belül pedig négy darab 140 mm-es Riing Plus LED RGB ventilátor dolgozik a szellőzésen, digitális PWM vezérléssel megtámogatva, amelyet a Riing Plus RGB szoftverrel lehet menedzselni. Ha ez nem lenne elég, akkor a View 91 TG RGB további két darab 200 mm-es valamint három 140 mm-es ventilátor befogadására képes – ezek felülre és alulra kerülhetnek.

Thermaltake View 91 Tempered Glass RGB Edition Super Tower Thermaltake View 91 Tempered Glass RGB Edition Super Tower Thermaltake View 91 Tempered Glass RGB Edition Super Tower Thermaltake View 91 Tempered Glass RGB Edition Super Tower
Thermaltake View 91 Tempered Glass RGB Edition Super Tower [+]

Természetesen a manapság elvárható USB 3.1 Type-C port nem hiányzik, és rengeteg adattároló fér a rendkívül tágas házba. Utóbbi miatt az extrém méretekkel rendelkező komponensek is könnyedén beszerelhetők, ahogy a egyedi vízhűtés kiépítése sem okozhat gondot.

A tápok piacán a vállalat egy ideje már az okos koncepciókat erőlteti, és ide tartozik az új Toughpower iRGB PLUS Platinum tápcsalád is, amely 850, 1050 és 1200 wattos teljesítményű változatban lesz elérhető. A névből már kitalálható a 80 Plus Platinum minősítés, illetve a Riing 14 RGB ventilátor alkalmazása, amely 12 darab külön vezérelhető LED-del rendelkezik és hét világítási módot kínál.

Az okos jelző miatt elérhető a DPS G PC APP (3.0), a DPS G Smart Power Management (SPM) Cloud (1.0) és a DPS G mobilalkalmazás (1.0) is, amelyek lényegében segíti a felhasználót a környezettudatos felhasználásban. A teljesen moduláris újdonságok 10 év garanciával érkeznek és szinte néma működést kínálnak.

Thermaltake X1 RGB Cherry MX
Thermaltake X1 RGB Cherry MX [+]

A beviteli eszközök piacát az X1 RGB Cherry MX mechanikus billentyűzet dobhatja majd fel, ami Speed Silver és Blue kapcsolókkal is elérhető lesz. A fejlesztés többek között előre konfigurált világítási zónákat, valós idejű makrorögzítést, teljes anti-ghostingot és TT RGB Sync kompatibilitást ígér.


[+]

Végül egér és egérpad is jön. Előbbi kategóriában a Tt eSPORTS Iris Optical RGB nevű, játékosoknak szánt eszköz került elő, ami maximum 5000 dpi-s szenzorral rendelkezik, a kapcsolói pedig húszmillió klikkelésre vannak hitelesítve. Természetesen az RGB LED nem maradhatott le róla, ennél fontosabb viszont a makrózási lehetőség.


[+]

A Tt eSPORTS DRACONEM RGB Touch Edition egérpad érdekesebb, ugyanis az alapvető funkcionalitás, na meg az RGB LED-ek mellett, biometrikus azonosítást is kínál, így a felhasználók új, némileg biztonságosabb módon is be tudnak majd jelentkezni az adott PC-re. Ilyen formában nem kell észben tartani a jelszót, csak az ujjainkra kell vigyázni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés