Hirdetés

Hanggal is vezérelhető a Marshall új hangszórója

A Uxbridge Voice névre keresztelt modell Alexa mellett az AirPlay 2, a Bluetooth és a Spotify Connect technológiákat is támogatja.

A zenész körökben jól ismert Marshall bemutatta legújabb vezeték nélküli hangszóróját, a Uxbridge Voice modellt, amely hozza a Marshall eszközökre jellemző hangzásvilágot, megtámogatva a mai kor igényeinek megfelelő szolgáltatásokkal.


[+]

A Bluetooth kapcsolat meglétét talán említenünk sem kell, a Spotify Connect és az Apple AirPlay 2 azonban még mindig nem számítanak olyan funkcióknak, amelyek minden eszközben megtalálhatók, a Uxbridge Voice esetében viszont nem kell lemondanunk róla. További érdekesség, hogy a hangszóró támogatja az Amazon Alexa virtuális asszisztenst is (a későbbiekben várható egy Google Assistanttel szerelt verzió is), amelynek köszönhetően a hangvezérlés is megoldott, ezt az AirPlay 2 technológiával kombinálva pedig korrekt multi-room rendszereket építhetünk ki magunknak.


[+]

Magán a hangszórón egyébként dedikált vezérlőket találunk a hangerőállításhoz (a mély és magas tartományokat külön-külön is tudjuk vezérelni) valamint a lejátszás elindításához és megállításához, illetve kapunk még egy kapcsolót, amellyel Alexa mikrofonját tudjuk ki-be kapcsolgatni.

A fekete és fehér színekben is elérhető Marshall Uxbridge Voice április 8-án válik megvásárolhatóvá, vételára 199 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés