Hirdetés

A Thermaltake Level 10 M egér tervezésénél a BMW is besegített

A Thermaltake már többször bizonyította, hogy nem riad vissza a formabontó megjelenésű termékektől. Ennek egyik ékes példája a Level 10 gémer számítógépházuk, mely szokatlan felépítése ellenére egyből belopta magát megannyi felhasználó szívébe. Akkor a nem mindennapi dizájn persze nem magától született, hanem 2009-ben felkeresték a BMW Group-hoz tartozó DesignworksUSA-t, és az együttműködés meghozta a remélt eredményt. A recept olyan jónak bizonyult, hogy legújabb, kifejezetten játékosoknak szánt egerük tervezésénél ismét összeálltak a DesignworksUSA-val.


[+]

A Thermaltake Level 10 M elnevezés ezek után nem meglepő, és a képeket elnézve kijelenthetjük, hogy kreativitásból most sem volt hiány, bizonyára méltó tagja lesz a Level 10 szériának. Ezen a két képen kívül sajnos nem sok egyéb információt közöltek az egérről, de azt remekül érzékeltetik, hogy a Level 10 M megjelenésekor minden bizonnyal az egyik legfuturisztikusabb beviteli eszköz lesz a piacon. A fém alapot egy műanyag ív borítja, viszont közében „üres”, ez a megoldás adja leginkább egyediségét.


[+]

Technikai részleteket sem árultak el, az viszont kiderült, hogy egy a tetején lévő csavar segítségével személyre szabható az egér mérete és formája, ami valószínűleg azt jelenti, hogy a flexibilis műanyag panel formálásával állítható a magassága. A tenyér alatti rész méhsejt szerkezetű kivágást is kapott, ami szellős felépítésének köszönhetően a játék hevében megizzadni hajlamos kezeket is szárazon tartja majd. Ezen kívül a képen fellelhető két oldalsó gomb és egy tekerőgomb, mely fölött a „DPI Scroll Wheel” olvasható, ennek funkciója tehát nagy valószínűséggel a szenzor felbontásának konfigurálása lesz. A gyártó állítása szerint a Level 10 M egér a Tt eSports albrend alatt valamikor tavasszal érkezik, és ez csak a kezdet, a jövőben egy egész sor hasonlóan extravagáns Level 10 termék várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés