Hirdetés

Shogun Bros. Ballista MK-1 egér – minden szinten aszimmetrikus

A Shogun Bros. bizonyára a legtöbbeknek ismeretlen, nem is csoda, hiszen idáig egyetlen termékük volt, a Chameleon X-1 minden-egyben egér (force feedbackes gamepad, gamer egér és távirányító). Most azonban úgy tűnik, hogy komolyabban be akarnak lépni a játékosoknak szánt perifériák piacára, ugyanis bejelentették Ballista MK-1 mutatóeszközüket.


[+]

A Ballista (hajítógép) megtévesztő lehet lévén egy nem túl modern fegyvernem, ennek ellenére a Ballista MK-1 specifikációja alapján abszolút élvonalbeli. Kialakítása messze nem egyedi, a kép alapján klasszikus jobbkezes ergonomikus egér, valószínűleg a kényelemre nem lehet panasz. A bal gomb melletti felbontás-visszajelző viszont nem a megszokott, ugyanis X és Y oszlop is látható. Nem véletlenül, mert a vertikális és horizontális dpi függetlenül konfigurálható, ami a gyártó szerint azért előnyös, mert például FPS játékokban az X tengelyen lényegesen többet és gyorsabban mozgatják a felhasználók az egeret, mint az Y-on, ami viszont egy MMO vagy RPG stílusban nem feltétlenül igaz. Ezért egy háromállású kapcsolót helyeztek el a baloldalon, amivel az előre beállított opciók egy mozdulattal az aktuális játékstílushoz igazíthatók.

A lézeres szenzor maximum 5700 dpi felbontást nyújt 1 ms-os válaszidő mellett, a gyors mozgásokat pedig elképesztő sebességgel, 11570 képkocka per másodperccel érzékeli, hogy a legvadabb játékstílus mellett is precízen lekövesse a játékos irányítását. Felületén összesen 11 gomb található, mely a mellélet szoftver segítségével mindenféle makró funkciókra szabadon programozható, de driver nélkül is használható. Az oldalain gumírozott berakású Shogun Bros. Ballista MK-1 megjelenése valamikor a második negyedévben várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés