Hirdetés

Thermaltake ARMOR REVO szárnyas PC ház – angyalian ördögi

A múlt héten bemutatott, Darth Vader beütésű Zalman Z11-es háznál értékeltük, hogy a szokásos formák és vonalak mellett végre valami egyedivel is próbálkoznak a gyártók, bár a kijárt ösvényről való elbarangolás a siker mellett óhatatlanul a bukás lehetőségét is magában hordozza. Úgy tűnik, a Thermaltake is felfigyelt az állóvízre, ezért bedobta a köztudatba legújabb számítógépházát, az ARMOR REVO-t, ami érdekes megjelenése mellett funkcionalitásban is erős.

Mérete 586 x 254 x 552 mm, tömege pedig 11,5 kg, ezek az értékek már önmagukban is bizalomgerjesztőek, legalább nem spórolták ki belőle az anyagot. Kinézetének különlegességét főleg az előlap két oldalán végigfutó szárny adja, melyhez hasonlót ugyan már láttunk, ettől függetlenül üde színfolt, és kellemesen feldobja az összképet. További külső jellemző a kifejezetten szellős felépítés és a tetőn lévő pukli, mely egy praktikus SATA dokkolón kívül az előlapi kivezetéseknek is helyet ad (audioportok, 2 db USB 3.0, 2 db USB 2.0, eSATA).


[+]

Beltere szintén fekete fényezésű; a tervezők ezt az egyhangúságot a szerszám nélkül szerelhető rögzítőkeretek világoskék színezetével igyekeztek megtörni. Az ARMOR REVO négy 5,25 hüvelykes külső meghajtó és hat darab 2,5/3,5 colos adattároló (HDD/SSD) beépítésére nyújt lehetőséget. Az alaplaptálcán méretes szerelőablak és megannyi gumiajtós kábelbújtató rés látható. Hűtésről alapesetben két darab 200 mm-es (egy elöl, egy fent), kék LED-del dolgozó és egy 140 mm-es hátulra szerelt ventilátor gondoskodik, ezek méretüknél fogva alacsony fordulatszám és zajszint mellett is tisztességes levegőmennyiséget képesek megmozgatni. A ház tetején a szellőzőnyílások és a megfelelő magasság akár dupla méretű folyadékhűtések (240/280 mm-es radiátor) beszerelését is lehetővé teszi.


[+]

A merevlemezek helye fix, de ettől még akár 330 mm hosszú videokártyák is beférnek, a processzorhűtő magasságát pedig 180 mm-ben maximalizálta a gyártó.


[+]

A fekete és fehér színben is elérhető Thermaltake ARMOR REVO nevű ház hivatalos vételára ismeretlen, azonban egyes webáruházak kínálatában 199 dolláros árcédulával bukkant fel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés