Hirdetés

TerraTec tévévevő minden esetre

TerraTec Cinergy HTC USB XS HD – ez a szinte megjegyezhetetlen név egy valóban univerzális, pendrive méretű tunert takar. Az eszköz alkalmas analóg tévéműsor vételére, használható videók digitalizálására, befogja az FM rádiócsatornákat, ezenkívül mind földfelszíni sugárzású (DVB-T), mind kábelen közvetített (DVB-C) digitális adásokra ráhangolódhatunk segítségével.

TerraTec Cinergy HTC USB XS HD

A megfelelő kodekeken túl a TerraTec Home Cinema szoftvert adják hozzá, mellyel számítógépünket komplett videofelvevővé alakíthatjuk. A rögzítés hagyományos, manuális indítása mellett interneten keresztül vagy akár egy mobiltelefonról is távirányíthatjuk a felvételek kezdetét és végét. A rögzítés a történhet MPEG-2, WMV vagy DivX formátumban, HDTV adások esetében pedig megmarad a H.264 kódolás. Az eszköz kezeli az elektronikus programinformáció (EPG), teletext, time-shifting, valamint kép a képben funkciókat is. A TerraTec Home Cinema az összes elterjedt európai televíziószabványt támogatja, ráadásként internetes rádióadásokat is hallgathatunk vele.

Az új Noxon Home Server révén a tévéműsorok egy másik számítógépre továbbíthatók a helyi hálózaton vagy az interneten keresztül, így például a munkahelyről is belenézhetünk kedvenc csapatunk meccsébe. Az ebből fakadó kockázatok mérséklésére hivatott a „Jön a főnök” pánikgomb, amely azonnal eltünteti a monitorról a tévéképet, elnémítja a hangszórókat, ezzel egyidejűleg aktiválja a time-shiftinget. Ha elmúlt a veszély, folytathatjuk a szórakozást pontosan ott, ahol abbahagytuk. A TerraTec Cinergy HTC USB XS HD június közepétől vásárolható meg 100 eurós áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés