Hirdetés

USB-s hibrid tévétunert dob piacra a Leadtek

Az évekkel ezelőtt bevezetett PalmTop TV formatervével, de friss belső tartalommal érkezik a Leadtek legújabb USB 2.0 csatolós tunerje, a WinFast DTV200 HU. Az új modell alkalmas FM rádió, analóg tévé, illetve digitális DVB-T adások vételére. Bár mérete nagyobb, mint a gyártó pendrive-forma tévévevőié, cserébe nemcsak antennacsatlakozóval, hanem AV-bemenettel is rendelkezik, melynek révén S-Video vagy kompozit jelforrásból származó videókat lehet vele digitalizálni sztereó hang kíséretében.

A WinFast DTV200 HU egy Xceive 3028-as szilíciumtunert és egy Intel WJCE6353-as demodulátort tartalmaz, az analóg videók és tévéműsorok tömörítésének feladatát a számítógép processzorára hárítja. Támogatja az NTSC, PAL és SECAM szabványokat, a nagy felbontású digitális tévéadást, valamint az AC3 hangkódolást.

Az utóbbi időben kialakult gyakorlatnak megfelelően a Leadtek saját WinFast PVR2 kezelőprogramján kívül a WinFast Mobile Video Express csomagot és a műsor hálózaton keresztüli közvetítését lehetővé tevő Orbot mellékeli a hardverhez. Az igénybe vehető funkciók között természetesen megtalálható a felvétel elektronikus műsorfüzet (EPG) segítségével történő előre programozása, a time-shifting, a kép a képben többféle variációja, illetve a CD-re, DVD-re rögzítés lehetősége. A tunerhez távirányító is jár, és együttműködik a Windows Media Centerrel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés