Hirdetés

Hauppauge lejátszó DVB-T tunerrel

A Hauppauge új médialejátszója segítségével a földfelszíni szórású digitális (DVB-T) tévé- és rádióműsorokat élvezhetjük, emellett a készülék támogatja az elektronikus programfüzet, valamint teletext funkciókat is. Ennek köszönhetően tulajdonosa könnyedén begyűjthet számos, például a tévéműsorral kapcsolatos információt közvetlenül a lejátszóról.

A myTV Player 3,6 colos, 320x240 képpont felbontású kijelzőt és sztereó hangszórópárt kapott, de van fejhallgató-kimenete is. Az aktuális, DVB-T televízióadások vételére alkalmas mobiltelefonokkal ellentétben a myTV Player nemcsak az UHF, hanem a VHF frekvenciatartományt is fogja; kihúzható antennája helyett pedig külső antennát is használhatunk. A lejátszó alkalmas JPEG fotók megjelenítésére, MP3 és WAV hangfájlok lejátszására, és számos mozgóképformátumot támogat: MPEG-1/2/4, DivX, XviD (AVI és VOB konténereket is kezel).

Hauppauge myTV Player

Akkumulátora mintegy 3 órányi tévézést vagy 4 órányi videózást tesz lehetővé. Kedvenc tartalmaink USB porton keresztül vagy (akár 8 GB-os) SD/MMC kártyák segítségével kerülhetnek a készülékre; az AV kimenet használatával ezeket egy nagy képernyős televízión is megtekinthetjük. A 122 x 78 x 18 milliméteres, 200 grammos myTV Player 150 euró körüli áron vásárolható meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés