Hirdetés

Tenyérnyi LaCie médialejátszó formás külsővel

Ha valaki asztali médialejátszó vásárlásán töri a fejét, és számít a nagy tudás mellett a külső megjelenés is, a LaCie termékei, a LaCinema sorozat készülékei bátran ajánlhatók neki. A szériából tavaly már láthattuk a Classic HD-t, amely a fenti követelmények mindegyikének megfelel. Most pedig a gyártó a fogta ezt, és méretét a negyedére csökkentette, így született meg a Mini HD Bridge. Az Cassic 234 x 225 x 46 m-es méretéhez képest az új modell csupán 118 x 118 x 40 mm-es nagyságú, ám így is megőrizte látványos külsejét, amely ezúttal is természetesen Neil Poulton dizájner munkája.

[+]
[+]

A mindössze 350 grammos készüléknél kiválóan érvényesül a kicsi a bors, de erős mondás, képes lejátszani az 1080p-s HD videókat is és támogatja a Dolby Digital, illetve DTS hanglejátszást is. Nem okot gondot az MPEG-1/2/4, DivX, Xvid, H.264, WMV9 mozgóképek megjelenítése, az MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC és AC3 formátumú zenék lejátszása és a JPEG, PNG, BMP, GIF, TIFF képek megnyitása sem, de még jó néhány más típust is ismer.

[+]
[+]

A hálózatra ráköthető 10/100-as Ethernet aljzatán keresztül, de akár vezeték nélküli kapcsolaton is, mivel felszerelték egy 802.11b/g/n-es Wi-Fi kártyával. Csatlakozóit tekintve találhatunk még rajta 1.3-as HDMI portot, digitális optikai hangkimenetet és audio-video RCA kimenetet. USB 2.0-s aljzat is került rá, amin keresztül külső tárolókat csatlakoztathatunk rá. Egy 2,5”-es merevlemezt vagy SSD-t is tud fogadni, ami lehetővé teszi a DLNA-képes eszközökre a vezeték nélküli sztrímelést is. Természetesen egy távirányítót is adnak hozzá. A LaCie LaCinema Mini HD Bridge ára 160 euró, garanciából két évet vállal rá a gyártó.

[+]
[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • LaCie

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés