Hirdetés

Frissülő és új asztali médialejátszók a piacon

Alig egy hónapja került piacra a Patriot asztali médialejátszója, a Patriot Box Office, de a gyártó már dolgozik az új, frissített verzión. A HD lejátszó számos változáson megy keresztül, így például a neve is más lesz, továbbá állítólag a rajongók kéréseinek hatására rövidítenek rajta. A PBO Core néven forgalomba kerülő modell felhasználói felületén is alakítanak, elősegítve a könnyebb használatot és navigációt. A használhatóságot az IMS, azaz Internet Media Services integrációjával és a HDTV-kkel való jobb kompatibilitással javították. Lehetséges az USB-s optikai meghajtókról vagy tárolóról való fájlmegnyitás. Az említett IMS-en keresztül videó RRS feedeket követhetünk, fotóalbumokat nézegethetünk, vagy megtekinthetjük a híreket és az időjárást is többek között. Az új firmware, ami a friss funkciókat tartalmazza már elérhető, és visszamenőleg is alkalmazható az összes Patriot Box Office lejátszón. Dicséretes egyébként, hogy a Patriot mennyire figyel a felhasználók és rajongók közösségének visszajelzéseire, amik alapján tovább tudják fejleszteni, illetve javítani a firmware-t.

Patriot PBO Core
Patriot PBO Core

A PBO Core támogatja az 1.3a-s HDMI kábel használatát, képes 1080p-s videolejátszásra, illetve 5.1-es vagy 7.1-es Dolby Digital és DTS hang lejátszására is. Ellátható 2,5”-es belső SSD vagy HDD tárolóval is, van 3 USB és egy 10/100-as Ethernet aljzata, opcionálisan pedig Wi-Fi adapterrel is felszerelhető. A népszerű formátumok közül kezeli a H.264, ISO, VOB, DivX, xVid, MKV, MOV és MPEG mindegyikét, és persze még ennél is többet. Fizikai megjelenését tekintve egyébként nem változott sokat, fekete, íves burkolatú, mérete 145 x 140 x 38 mm-es, tömege pedig 1140 gramm. A termék két év garanciával lesz kapható.

Az AC Ryan is egy hasonló eszközzel állt elő. A legújabb Playon! szériás médialejátszó Playon!HD Essential néven mutatkozott be. A készülék természetesen kiválóan használható HD felbontású, 1080p-s mozgóképek, továbbá képek, zenék megjelenítésére és lejátszására, aminek forrása saját, beépített tárolója vagy akár az USB portjaira csatlakoztatott pendrive, illetve SD vagy MMC memóriakártya is. A 185 x 150 x 55 mm-es doboz 1.3-as HDMI vagy kompozik csatlakozón keresztül is ráköthető a megjelenítőre. Kezeli az népszerű fájlformátumok szinte mindegyikét, legyen az videó, zene vagy kép. A Playon!HD Essential 500 GB-os, 1 TB-os és 2 TB-os merevlemezzel ellátva kerül forgalomba 139, 155 és 199 eurós áron.

AC Ryan Playon!HD Essential [+]

AC Ryan Playon!HD Essential [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés