Hirdetés

Látványos és okos médialejátszó az AC Ryantől

Az új PlayOn!-ok mellett egy teljesen új széria is bemutatkozott az AC Ryannél a napokban, a csinos külsejű FLUXX médialejátszó debütált a cégnél. Az újdonságban Intel Atom CE4150-es processzor dolgozik, amely egy mindössze 7 wattos fogyasztású, 1,5 GHz-es órajelű chip integrált 400 MHz-es PowerVR grafikus maggal. Memóriából 1 GB DDR3-mal látták el, tárhelyként pedig 2 GB integrált NAND flashmemóriával rendelkezik. Van Gigabit Ethernet csatlakozója, valamint opcionálisan N-es Wi-Fi kártyával is felszerelhető USB-s adapter formájában, illetve a tárkapacitás is megtoldható egy maximum 2 TB-os merevlemezzel is. Ez lehet FAT(32), NTFS, EXT(2,3,4) vagy HFS(+) fájlrendszerű is. Kártyaolvasója is van, ami SD, SDHC és MMC kártyákat tud fogadni.

[+]
[+]

Kimenetei és csatlakozói közt találhatunk 1.3a-s HDMI-t, 2.0-s USB-ket, kompozit, komponens és SPDIF aljzatokat, előlapján pedig egy Mediacard slot is helyet kapott. Az USB host funkciónak köszönhetően billentyűzet és egér is csatlakoztatható rá. Akár 7.1-es hangrendszeren is képes megszólaltatni a számtalan támogatott formátumú médiatartalmat, amik közt vannak veszteséges és veszteségmentes típusok is, mint az MP3, WMA, illetve a FLAC és WAV. A népszerű képformátumokat is megnyitja, a videók mellé pedig többféle felirat társítható. Számos stream protokollt is kezel az online filmezéshez, letöltésekhez, de rendelkezik DLNA támogatással is.

[+]
[+]

Összesen ötféle változatban vásárolható meg FLUXX. A merevlemez nélküli verzió 250 dollárba kerül, az 500 GB-os HDD-s 280 dollárba, az 1 TB-os, az 1,5 TB-os és a 2 TB-os pedig 300, 320, valamint 340 dollárért vihető haza. Az eurós árak ezekkel megegyeznek, a készülékek piacra kerülése pedig márciusra várható.

[+]
[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés