Hirdetés

Teljesen moduláris szünetmentestápegység-rendszert kínál az APC

Az APC bemutatta APC Symmetra PX szériás háromfázisú szünetmentes tápegységét. A teljesen moduláris rendszer alapkiépítésben 250 kW-os teljesítményt kínál, ám ez egészen 500 kW-ig növelhető. A gyártó a termékkel a közepes és a nagyméretű adatközpontokat célozza meg.

A berendezés 25 kW-os, nagy hatékonyságú, kettős konverziós online invertermodulokból épül fel, melyek hosszú élettartamú, működés közben cserélhető akkumulátorokkal működnek. A nagyméretű érintőképernyős, grafikus kezelőfelülettel rendelkező rendszer mellé beépíthető egy energiaelosztást támogató bypass szekrény is. Emellett a Symmetra PX 250/500kW úgynevezett előrelátó, azaz diagnosztikai képességgel rendelkezik, továbbá lehetővé teszi a firmware működés közben történő  frissítését is. A jövőben több ilyen berendezés párhuzamos összekapcsolására is lehetőség lesz, amivel elérhető 2 MW-os teljesítmény is. Ez ideális az adatközpontokban futó, kritikus fontosságú üzleti alkalmazások számára.

Az APC Symmetra PX 250/500kW szünetmentes tápegység ősztől lesz rendelhető, 250 és 500 kW közötti konfigurációban. Az új rendszer az APC felügyeleti megoldásaival biztosítja a tápellátás, a hűtés és a környezet menedzselhetőségét adatközponti szinten.

  • Kapcsolódó cégek:
  • APC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés