Hirdetés

Teremhűtés APC módra

Az APC legfrissebb, InRoom névre keresztelt teremhűtőivel az adatközpont-környezetek változó igényeihez próbál megfelelő alternatívát nyújtani. Az új megoldások lehetővé teszik az előírt hőmérséklet és páratartalom fenntartását, amely biztosítja az adatközpontok és szerverszobák zavartalan működését. Ez kiemelten fontos ebben az iparágban, hiszen az APC elmondása szerint csak nagyon kis hőmérsékletingadozás engedhető meg, mivel a nagymértékű változások az érzékeny informatikai eszközökben mechanikai feszültségeket keltenek, ami korai meghibásodáshoz vezethet. A megfelelő páratartalom is elengedhetetlen, hiszen ha ez alacsony, akkor statikus kisülések lehetnek, míg magas érték esetén a kondenzáció okozhat problémát.

Az APC InRoom teremhűtései jól felügyelhetők, mivel a figyelmeztetések és a riasztások átláthatóbbá teszik az egység működési állapotát, a vezérlőpanelen keresztül pedig egy menüsor segítségével állítható be és ellenőrizhető a légkondicionáló rendszer működése. A berendezések moduláris felépítésűek, így igény esetén skálázhatóak. A speciális EC ventilátorok rendkívül jó hatékonysággal keringetik a levegőt, miközben a fogyasztásuk alacsony, ami az üzemeltetési költségre nézve kedvező lehet.

Az InRoom hűtési megoldások hűtött vizes és közvetlen elpárologtatású, úgynevezett DX kivitelben egyaránt elérhetők. Az árazásukról az APC-nél lehet érdeklődni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • APC

Előzmények

Hirdetés